Creative Hub Logo

| Successful career made possible.

Целосно практична

Mini
HR АКАДЕМИЈА

Video

Online

Calendar

13.06.2022

Поучени од тоа дека на луѓето им се потребни брзи вештини денес и сега, ја креиравме програмата на првата Мини HR Академија. Целосно практична преку реални и примеливи случаи.

 • Заборавете на слушање предавања и фаќање забелешки. Ние сакаме да сте вклучени 100% и Вие во процесот на учење. Сакаме да го развиеме Вашето критично мислење и сакаме да го разбудиме Вашиот менаџерски потенцијал.

 • Оваа Мини Академија е целосно базирана на реални случаи и практики, а во секое од предавањата ќе треба да се вклучите и Вие со Ваша самостојна анализа.

Lamb

За кого е оваа програма?

 • Оваа Забрзана мини програма е за активни учесници, независно дали сте почетници или веќе работите во оваа област.

Времетраење:

 • 20 часа, 3 недели ( Академијата ќе заврши на 30ти јуни)

 • предавањата се после 17 часот

 • целосно онлајн

Lamb

Мини Академијата ќе се одвива на македонски јазик, но потребно е основно познавање на англиски јазик за разбирање на дел од материјалите кои се користат.

Теми:

Recruitment

Регрутација

Recruitment

Employer Branding

Coaching

Коучинг

Mentor

Ментор:
Аријана Коскарова

 • MBA, CEO на Creative Hub Miami, ко-основач на Creative Hub
 • Oсновач на Balkan Entrepreneurship Summit & HR Transformation Summit
 • Forbes under 30, Davos awarded speaker
 • Monaco Outstanding awardee
 • Член на World Business Angels Investment Forum.
 • MBA, CEO на Creative Hub Miami, ко-основач на Creative Hub
 • Oсновач на Balkan Entrepreneurship Summit & HR Transformation Summit
 • Forbes under 30, Davos awarded speaker
 • Monaco Outstanding awardee
 • Член на World Business Angels Investment Forum.

Детална програма:

 • Дали знаеш кои се твоите најдобри кандидати за интервју?
 • Како да вработиш некој кој никогаш не си го запознал во живо?
 • Кои онлајн алатки да ги користиш за регутација?
 • Што е Skills-Based Approach во Hiring & Developing of Talent?
 • Како да вметнеш Employer Branding во Job Description?
 • Како да ја позиционираш Employer Branding стратегијата на компанијата ?
 • Како да вметнеш општествена одговорност и Employer Branding во реклами за онлајн регрутација?
 • Како да ги подготвиш твоите вработени за коучинг?
 • Како да поставиш култура на раст во компанијата?
 • Како вработените да стекнат доверба во тебе како HR?
Lamb

Ова и уште многу други се темите кои ќе ги работиме во детали и со ваше активно учество и за кои ќе стекнете знаење кое ќе можете да го примените ако веќе работите како HR или доколку аплицирате за работа.

Во цената се вклучени:

 • Yellow
          thick Книга “Coaching of Employees” која останува за Вас
 • Yellow
          thick Сите Харвард материјали кои ќе се користат
 • Yellow
          thick Истражувачки домашни пред секој час (за оние кои сакаат да научат повеќе )
 • Yellow
          thick Фидбек и достапност на менторот додека трае мини Академијата
 • Yellow
          thick Диплома од Creative Hub

Регистрација:

Last Minute Offer

Цена на академијата

599 €

799 €

Специјална понуда

Доколку сакате да се стекнете со дополнителен американски признат сертификат од SHRM.

Certificate
899 €
*цената е иста без разлика од датумот на пријава
Плаќањето може да се изврши на 8 рати без камата преку Креатив Хаб.
За уплати во готово следи попуст од 5%.
Донеси пријател и двајцата добијте по 10% попуст.
© Copyright 2022 Creative Hub